Nederlandstalige Clan voor +16 jarigen
 
IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De clanhero

Ga naar beneden 
AuteurBericht
stlazare
C-mod
C-mod
avatar

Man Aantal berichten : 337
Leeftijd : 66
Registration date : 30-05-07

BerichtOnderwerp: De clanhero   vr jul 13 2007, 12:28

De Clanhero

Wat eens zo spannend begon, wordt stilaan een gewoonte of verplichting : dit doen dat doen, daar naartoe lopen, dat beest kille…
In het begin had je het te druk met grote ontdekkingsreizen over dat runscapelandje.
Vermoedelijk weet je nog goed hoe jezelf bij de eerste kennismaking, als nonmember, beetje versteld stond van de grootte van die kaart. Zelf in de free-wereld hollen vond je een eindeloos vermoeiende opgave. Al die monstertjes eens laten kennismaken met je stoere poppetje, al die dingen te doen..Het lijkt een 20 jarenplan om dit allemaal gedaan te krijgen.
De levels vliegen je om de oren. Het minste dat je doet up je met 10 lvl’s per uur.

Tot eindelijk het moment aanbreekt dat deze hogesnelhheidstrein niet veel meer sneller is dan een auto met lekke banden, dat je eigenlijk alle skills al behoorlijk onder de knie hebt, dat elk monstertje te zwak is voor je zuurverdiende blinkende Rune Scimmy, dat je die grote wereld al snel te klein vindt ….

Je zet de fatale stap naar de members-wereld.
Wow ! Wat een mogelijkheden ! Wat een stuk land erbij zeg. Je voelt je als een kind dat ipv van 1 snoepje een hele doos te verwerken krijgt. Een leuke maar immense taak staat je te wachten.
Pm-berichtjes, chat en vrienden komen even op de laatste plaats. Je laat je poppetje van de ene uithoek naar de andere vliegen, telkens verbaast als je iemand met onbekende kledij aan tegenkomt. Zo snel mogelijk wil je die nieuwe dingetjes kennen en kunnen, je haalt je speurtalenten boven om de memeberstuff te begrijpen en gebruiken.

En dan komt het weer… al die vragen… Links en rechts vraag je wel eens wat waarvoor dient en met beetje geluk is de andere reeds een rot in het vak en heeft ie even tijd voor een woordje uitleg. Tevree zet je de reisjes verder.
Je voelt jezelf slimmer, groter,sterker en stoerder worden. Je hebt het spel bijna onder de knie.
Van de vele speciale dingen die er zijn ken je toch al zeker 25%. Stilaan wordt jij zelf die ouwe rot die al terug tijd heeft om noobkes “usual things” bij te brengen. De pm-berichten draaien stilaan ook weer op volle toeren.
Maar de gewente wordt sleur, het nieuwe is eraf, het worden dagtaken, bijna routine en vaste af te leggen reizen. Je RS-dag is gepland. Vooraf weet je wat je wil/moet doen.

Tot dat kleine ventje in je hoofd wakker wordt en je even beleefd vraagt waar de fun van het kijken naar een hakkend poppetje naartoe is. Of wat is er nou zo leuk aan een bit&byte dingetje dat zich telkens bijna een breuk hurkt om een tuna op te halen?
En ja…twijfels over verderzetting van dat rs-poppetje zijn carrière komen in twijfel, tot…
Inderdaad, redding valt uit de hemel. Iemand begint over een groepje mensen die samen spelen. Ze noemen zich een “clan”. Samen leuke dingen doen, elkaar helpen, er tegenaan ouwehoeren, kortweg een must !
Eerst wiedt je het onkruid van tussen je tenen en besluit je finaal die bomen eens voor bekeken te houden. De reis gaat verder !
Na non-member wereld en memberwerelds stap je gelijk in een nieuwe dimentie : de clanwereld.
En ja hoor, nieuwe mensen kennen en een hele hoop nieuwe informatie overspoeld je alweer.
Minigames die al jaren bestaan zie je nu voor het eerst omdat de clan je vrijwillig meesleurt.
Je fleurt op. Terug actie op RS !! Elk communicatiemiddel is dan ook goed om je mede clanleden te bereiken. Teamspeak, IRC-chat, PM whatever…. Je wil zoveel mogelijk actief zijn en de energie, die je hebt opgespaard met het jagen naar birdnests uit een boom, finaal eens te laten knallen.
Je voelt je plots weer strijdlustig tussen al die hoge lvl’s in de clan en zet een officieus strijdje in tegen andere leden om het eerst een bepaalde skill op topniveau te brengen.
Voor je het weet sta je weer te strijden om die 99 woodcutting, met dit verschil, je staat er niet alleen en niet doelloos. De stomste dingen zijn nu terug fun en nuttig.
Je wil een Clanhero worden !!

Ladys and gentlemen….your second life just has startet !!

_________________
Glad to help you for free...even to find death
Terug naar boven Ga naar beneden
 
De clanhero
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The undead legion :: Funcorner :: Non Clan Talk-
Ga naar: